Uff...decki ja sam promjenio dosta toga u gepeku...pocevsi od suba, hu, pojacala pa i kondoša...sada nevozim toliko matiza...nego twinga...u planu je sada da si nabavim neki lcd, prednji sistem ce biti navjerojatnije od hertza jer me marka kao marka oduševila...e da nedavno sam pošto sam prodao i elipse dcx i ecx 690 od hertza uzeo elipse od magnata serija 6900 ultra i mogu vam reci da su ovalci poprilicno dobri i odusevili su me, platio sam ih oko 300kn ali ubijaju doslovno...još kad bi ih spicio na pojacalo bilo bi svega...no nevažno sada, da se vratim na twinga...uglavnom znaci HU+lcd, prednji sistem Hertz esk 165, zadnji ecx 690, pojacalo za sisteme: Panasonic CY-PAD4003N, sub hertz es 250, pojacalo za sub: Panasonic CY-PAD2003N dok ne sakupim za Audisonova pojacala...a to ce potrajati, cinc kablovi su mi ostali od Connection-a, i kondic mi je Dietz od 1 farad, pa cemo vidjeti...i uglavnom sada mi je još u planu uzeti BMW kockicu, a onda cu se sa twingom i fiberglasom boriti i vidjeti cemo sta ce s time biti...