Ove zvučnike ne mojenjam više... a i kad zgore idem po druge jel rade super... plastika je svedena na najmanje lupkanje i vibriranje (popizdim kad nešto lupka u vratima i u cijelom autu) tako da sam ju direktno sa 3 šerafa u lim od vratiu zašrafio (inače su mi zvučnici sve izbili

). kad bas lupa nema nikakve vibracije plastike... možda samo male.. al nije prestrašno... svi kablovi osim visokotonaca su Cordial od 2,5mm2, kablovi za visokotonce su isto 2,5mm2 al od us blastera... tako da tu nema problema.. zujanja i rezonanca nema ama baš nikakvih sve je odvojeno (kablovi)... nisam znao kud sa skretnicama zato su ostale u bunkeru a i lijepo izgledaju... jedino me muči šta na zvučnicima ova mrežica tj plastika na koju se mrežica postavlja ne prekrije šerafe s kojima je zvučnik zašerafljen za vrata... a prsten od mdf-a mi je problem radit zato što nije ravnomjerno udaljeno na svim dijelovima.. npr gore je oko 2,5cm a dolje oko 5cm tak da je to mali problemčić

Vidiš a ovo ti nije loša ideja za bojanje mrežica u boju vrata.. imat ću to na umu...

I da nemrem mrežicu unutar vrata jer mi ne stane... na knap je sve, još i strši van s ove strane di je pretinac kojih 1,5cm