Evo jučer baš ubo Infinity prednje dvosistemce, ovalce otraga i pojačalo... Nakon dosta zahebancije oko prednjih systemaca jel su mi "prdili" konačno sam nakon jedno 2 sata kemijana uspio dobit ono šta treba... heh... Prednji systemci dolaze sa skretnicama i sa gumbom za uključenje ili isključenje pojačivanja visokih tonova 0db ili 3db dosta je korisna stvar...
zadnji isto tako.. na sebi imaju mali gumić za regulaciju visokih tonova.. isto tako dolaze sa skretnicom posebno za bas a posebno za visoki... Inače svučnici stvarno rokaju... zvuk je kristalno čist od 0 (min) pa do 63 (max) koliko mogu na radiu pojačati... bas je.. hm.. malo ima previše kick-a u njemu nije baš nešto duboki kao prije na blaupunktu.. al heb ga.. zvučnici su napravljeni, zapravo, nekako su pleteni, ne znam točno kakav je materijal...
Pojačalo... eh.. to je stvarčica.. ima sve na sebi od regulacije niskih, visokih, hpf, lpf... stereo rad ili lijevo posebno desno posebno.... uglavnom pojačalo je mrak... uistinu dosta je teško moram priznat jel je cijelo od aluminija ili nekog drugog metala.. na sebi sa vanjske strane nema nimalo plastike....
Evo i malo slikica...

ao što se vidi ove plastike na prednjim zvučnicima... to tako više ne stoji.. sam sam prednji dio stavio na diht masu s kojom se dihta kod autolakirera i stavio sam onu mrežicu koja propušta, akustično platno, na ova dva prazna dijela i sad se to stopilo sa vratima...
Na pojačalu ovo šta se vidi da svijetli plave, uistinu svijetli.. ima unutra 4 led diodice i moram priznati da izgleda mrak... zadnja ploča je isto presvučena sa novim materijalom...
Nadam se da vam se svidjelo..
P.S. u skoroj budućnosti će doć sub, slično ću napravit ko i stress jel mi onda ostane cijeli gepek....
Pozdrav ekipo.

e da zaboravih napomenut radi se o kappa seriji... prednji 90rms zadnji 110rms sve na 2ohm-a i pojačalo 4*90rms.