Evo dugo me nije bilo sa kemijanjem po autu. I konačno jučer sam dobio volju, odletio u Zagreb po malo fiberglassa (kojih 7 kvadrata) kupljena brušena plava koža za tapiciranje, malo kita, malo one vate... i svega pomalo... Došo doma i primio se posla... Vrata su počela da se sređuju, rade se paneli za CFX-e... Evo slikica..
Počelo se sa rastavljanjem vrata uz pomoć frenda koji baš i nije vješt sa šeravcigerom ali je upel bar nekaj napraviti...

Nakon par, pol sata, se pridružio još jedan kandidat ali naravno tu se već poćelo i malo žešće potezati (čitaj piti)... I tu je prići bio kraj jer je već i mrak počeo padati pa smo se malo urokali..

Ovo je rađeno danas....
Ujutro buđenje u dučan pa radit na panelima. I odmah kako sam počeo da mješam smolu, i maltene nedaj za vraga, stiskao iz šprice zrak gdje je bio katalizator i pomakne mi se ruka te si u oko pošpricam katalizatora... Odmah to brzinskom brzinom isprao šlaufom budući da sam bio u garaži.. Oko je bilo doslovce crveno i peklo ko vrag al onda je nakon kojih pola sata i kapanja sa nekim kapima sve došlo normalu... Dalje se počelo radit. Lijeva, vuzaćeva vrata su napravljena skoro do kraja još jedino treba stavit 2 ruke smole i fibera, a za desna vrata mi nestalo prokletih klamerica tako da prednji dio panela nije uopće napravljen. Sutra se ide u nove pohode i to ću probat sve završit, tj navuć fiber i stavit kickove unutra da čujem to kako radi.. Paneli su cca kojih 10 litara s tim da ću ih napunit sonofilom da se dobije još koja litrica.. sve u svemu dobro je ispalo s tim da su zadnje strane skoro cijele od MDF 5mm... Jedino je problem kako ću to obuć u kožu jer su dosta pregibi zahebani tako da ne znam kako će to ispasti..

sljedeće dolazi JBL 4 kanalac GTO serija i 2 komada JBL gto 12" 350rms-a.